Wachtwoord vergeten?


Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, vul in onderstaand formulier uw email adres in en we sturen u een nieuw wachtwoord op

Of

Affiche voorzorgsmaatregelen logopedie (op basis van de affiche van Vlaanderen)

Er kwam vraag naar een affiche met voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus specifiek op maat van de logopedie. Daarom hebben wij dit ontwikkeld op basis van de affiche van Vlaanderen. Voel je vrij om dit in je praktijk uit te hangen.

€ 0.00

gratis download: kaartenset met tafels 6,7,8,9

gratis download: Sprinkelspel kaartenset met de tafels van 6, 7, 8 en 9

€ 0.00

Kampbriefje 3e - ...

Voor de kindjes die al iets beter kunnen schrijven en vooral lezen, hebben we dit kampbriefje gemaakt.

€ 0.00

Kampbriefje 1-2e leerjaar

Vertrekken jouw patiëntjes binnenkort op kamp maar is een brief schrijven nog een grote uitdaging? Geef hen dan een kampbriefje mee.

€ 0.00

GRATIS POSTER (download hier de pdf-file, design by Hermini)

€ 0.00

WhisperPhone junior

De WhisperPhone is een akoestische hoofdtelefoon, waarmee kinderen duidelijker horen, als ze leren lezen, voor spelling, bij articulatie en de ontwikkeling van het taalproces. Klik voor meer informatie en hoe je de WhisperPhone kan inzetten binnen de logopedische praktijk.

€ 17.99

Time Timer pocket

De Time Timer Pocket is de kleinste Time Timer, waardoor deze geschikt is voor individueel gebruik. Afmeting: 7,5×7,5 cm

€ 44.90

POSTER HERMINI (gedrukt op 180 gram kwalitatief papier)

€ 5.00

Het Sprinkelspel kaartenset: spelling: verdubbelen en verenkelen (minimale paren)

32 oefenkaarten met minimale paren verdubbelen en verenkelen en een red revealkaart waarmee je het woordbeeld zichtbaar maakt. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: spelling: verlengingsregel d/t

32 oefenkaarten met meervouden in oplopende moeilijkheid (één- en meerlettergrepige woorden) en een red revealkaart waarmee je het woordbeeld zichtbaar maakt. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: articulatie: morfosyntaxis - meervouden

32 oefenkaarten met meervouden in oplopende moeilijkheid en een red revealkaart waarmee je het woordbeeld zichtbaar maakt. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: articulatie: s initiaal

32 oefenkaarten met doelwoorden s initiaal. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Logopediepakket

Wat er gebeurt als Logopedia de handen in elkaar slaat met een Antwerps designbureau zie je in dit wondermooie "Logopedie-belonings-pakket". Het pakket omvat 60 therapie milestone kaarten (6 stuks van de 12 verschillende ontwerpen) die je met je patiënten kunt meegeven wanneer ze een vaardigheid onder de knie hebben), 30 dikke duimkaarten (10 kaarten per ontwerp), 25 afsprakenkaartjes en 5 stickervellen met diverse ontwerpen (in totaal goed voor zo'n 280 stickers)!

€ 25.00

Het Sprinkelspel kaartenset: articulatie: r initiaal

32 oefenkaarten met doelwoorden r initiaal. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties. 12 kaarten kunnen gecombineerd worden met de r-dobbelstenen om het oefenplezier nog te vergroten.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: morfosyntaxis: congruentie onderwerp-werkwoord

4 kaarten met persoonlijke voornaamwoorden 28 kaarten met werkwoorden Naast de kaarten krijg je ook via je dashboard een pdf met therapiesuggesties, zodat je onmiddellijk aan de slag kan.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: myo

Kaartenset met 32 oefenkaarten voor myofunctionele therapie. Naast de kaarten krijg je ook uitgebreide info over de oefeningen evenals video's van de meest courante oefeningen.

€ 8.95

Het Sprinkelspel

Het Sprinkelspel is een lekker leerrijk bordspel dat speciaal voor de logopedische praktijk werd ontwikkeld. Het bevat naast alle benodigdheden voor het basisspel ook 2 kaartensets naar keuze. Met andere woorden van de 7 sets die nu reeds beschikbaar zijn, mag je er 2 uitkiezen!

€ 54.95

Leesdobbelsteen

Het is altijd leuk om een dobbelsteen te laten beslissen hoe er gelezen moet worden. De leesdobbelsteen maakt lezen onvoorspelbaar leuk!

€ 5.50

Leesplezierbox

Lezen is gewoon heel erg leuk. Kinderen dit te laten ondervinden, dat is de missie van de Leesplezierbox van MTRL.

€ 49.95

(niet in voorraad)

Th-bundel

De Th-bundel van MTRL is een stapsgewijs programma van ruim 150 pagina's om de woorden met th aan te brengen en in te oefenen. Het is een digitale bundel, die in pdf aangeleverd wordt.

€ 25.00

UITVERKOCHT - Myobox

Hét basispakket wat elke logopedist die myofunctionele therapie geeft in zijn bezit moet hebben.

€ 85.00

(niet in voorraad)

R-bundel pakket

Het R-bundel pakket bevat de digitale R-bundel en de R-dobbelstenen.

€ 85.00

R-bundel dobbelstenen

€ 22.00

R-bundel

De R-bundel van MTRL is een stapsgewijs programma van ruim 300 pagina's om de tongpunt-r aan te brengen en in te oefenen. Het is een digitale bundel, die in pdf aangeleverd wordt.

€ 65.00

Groepsabonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. Downloaden conform het gekende creditsysteem. 12 maanden toegang tot Therapedia, Pictopedia en Photopedia. Goed voor maximaal 5 simultane gebruikers. 10% korting op producten in de webshop. 10% korting op workshops. Kans om als eerste in te schrijven voor Logopedia workshops.

€ 110.00

Koper abonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. Een uitgebreid creditpakket. 12 maanden toegang tot Therapedia, Pictopedia en Photopedia. Goed voor 1 gebruiker. 10% korting op producten in de webshop. 10% korting op workshops Kans om als eerste in te schrijven.

€ 65.00

Maker abonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. Downloaden conform het bekende creditsysteem. 12 maanden toegang tot Therapedia, Pictopedia en Photopedia. Goed voor 1 gebruiker. 10% korting op producten in de webshop. 10% korting op workshops Kans om als eerste in te schrijven.

€ 35.00