Wachtwoord vergeten?


Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, vul in onderstaand formulier uw email adres in en we sturen u een nieuw wachtwoord op

Of

Logopediepakket

Wat er gebeurt als Logopedia de handen in elkaar slaat met een Antwerps designbureau zie je in dit wondermooie "Logopedie-belonings-pakket". Het pakket omvat 60 therapie milestone kaarten (6 stuks van de 12 verschillende ontwerpen) die je met je patiënten kunt meegeven wanneer ze een vaardigheid onder de knie hebben), 30 dikke duimkaarten (10 kaarten per ontwerp), 25 afsprakenkaartjes en 5 stickervellen met diverse ontwerpen (in totaal goed voor zo'n 280 stickers)!

€ 25.00

Het Sprinkelspel kaartenset: articulatie: r initiaal

32 oefenkaarten met doelwoorden r initiaal. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties. 12 kaarten kunnen gecombineerd worden met de r-dobbelstenen om het oefenplezier nog te vergroten.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: morfosyntaxis: congruentie onderwerp-werkwoord

4 kaarten met persoonlijke voornaamwoorden 28 kaarten met werkwoorden Naast de kaarten krijg je ook via je dashboard een pdf met therapiesuggesties, zodat je onmiddellijk aan de slag kan.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: myo

Kaartenset met 32 oefenkaarten voor myofunctionele therapie. Naast de kaarten krijg je ook uitgebreide info over de oefeningen evenals video's van de meest courante oefeningen.

€ 8.95

Het Sprinkelspel

Het Sprinkelspel is een lekker leerrijk bordspel dat speciaal voor de logopedische praktijk werd ontwikkeld. Het bevat naast alle benodigdheden voor het basisspel ook 2 kaartensets naar keuze. Met andere woorden van de 3 sets die nu reeds beschikbaar zijn, mag je er 2 uitkiezen. Momenteel zijn de volgende sets verkrijgbaar: Myo, Morfosyntaxis: congruentie onderwerp-werkwoord en Articulatie: r Initiaal.

€ 54.95

Leesdobbelsteen

Het is altijd leuk om een dobbelsteen te laten beslissen hoe er gelezen moet worden. De leesdobbelsteen maakt lezen onvoorspelbaar leuk!

€ 5.50

Leesplezierbox

Lezen is gewoon heel erg leuk. Kinderen dit te laten ondervinden, dat is de missie van de Leesplezierbox van MTRL.

€ 49.95

(niet in voorraad)

Th-bundel

De Th-bundel van MTRL is een stapsgewijs programma van ruim 150 pagina's om de woorden met th aan te brengen en in te oefenen. Het is een digitale bundel, die in pdf aangeleverd wordt.

€ 25.00

Myobox

Hét basispakket wat elke logopedist die myofunctionele therapie geeft in zijn bezit moet hebben.

€ 129.95

R-bundel pakket

Het R-bundel pakket bevat de digitale R-bundel en de R-dobbelstenen.

€ 90.00

(niet in voorraad)

R-bundel dobbelstenen

€ 22.00

R-bundel

De R-bundel van MTRL is een stapsgewijs programma van ruim 300 pagina's om de tongpunt-r aan te brengen en in te oefenen. Het is een digitale bundel, die in pdf aangeleverd wordt.

€ 70.00