Wachtwoord vergeten?


Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, vul in onderstaand formulier uw email adres in en we sturen u een nieuw wachtwoord op

Of

Logopedia

Logopedia werd opgericht door logopediste Astrid Vanvyaene. Vanuit het werkveld voelde ze de nood aan een platform waar logopedisten ervaringen, expertise en zelfgemaakt materiaal met elkaar konden delen. Met de hulp van Stijn Vanthournout richtte zij daarom in oktober 2008 het forum Logopedia op.

Logopedia groeide uit tot een enorm succes en werd al snel dé favoriete website van vele Vlaamse en Nederlandse logopedisten. Het groeide zo hard dat de nood ontstond om te professionaliseren en daarbij hoorde een officieel statuut, dat werd dus Logopedia VZW. Na lang beraad is er besloten om Logopedia.be uit te bouwen tot meer dan enkel een forum. Het forum blijft uiteraard één van de ankerpunten. Bijna 20 000 bijdragen die samen goed zijn voor meer dan 19 GB materiaal, een actieve gepassioneerde logopedisten-community en heel wat kennis, dat moet je koesteren.

Het forum blijft uiteraard één van de diensten maar aan het eind van de rit, wil Logopedia hét platform bieden waar de moderne Logopedist terecht kan voor de meeste noden bij het oefenen van het dagdagelijks beroep. Maar onze plannen realiseren kon enkel met de steun van de gebruikers. Er werd een poll georganiseerd en na 6 jaar gratis dienstverlening werd de website, een betalende dienst, klaar om te groeien en meer en betere diensten te bieden. We zijn dan ook alle (betalende) gebruikers dankbaar voor het vertrouwen dat gesteld werd in onze VZW. 

De beheerraad van Logopedia VZW bestaat uit voorzitter Astrid Vanvyaene, secretaris
Barbara De Vaere en penningmeester Stijn Vanthournout.

De moderatoren Astrid, Barbara, Celine, Sara, Lieselot en Linsy zijn zes logopedisten die dagelijks zorg dragen voor het reilen en zeilen op het forum, zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Stijn, ten slotte, is de webmaster, zorgt voor de technische ondersteuning en de grafische vormgeving.